Despre noi

          Povestea Ultimate Performance începe în 1989 când brandul 1000 Mile Sportswear lansează prima gamă de șosete de alergare ce au ca principală calitate prevenția apariției fictenelor la picior( vezicule ). Gama de produse a crescut de la an la an, ajungând la o gamă variată de produse dedicate sportului și mișcarii în aer liber.
         Aplicarea tehnologiilor inovative în domeniul medicinei sportive a asigurat o dezvoltare bună, durabilă ce și-a dovedit succesul timp de peste 12 ani.
         Inițial, pe lângă produsele proprii, distribuiam și alte mărci de prestigiu din Marea Britanie, Europa sau Statele Unite ale Americii, dar am realizat curând faptul că nevoile consumatorului sunt un pic diferite față de ceea ce piața oferea la momentul respectiv, astfel că în 2011 am lansat Ultimate Performance sau UP.
         Gama de produse a crescut de la an la an. Acum, probabil suntem liderul pieței în Marea Britanie în ceea ce privește vânzarea cu amănuntul.
         Trecând de benzi și accesorii, la geluri pentru masaj și orteze, toate produsele au fost gândite și create ascultând nevoia atleților profesioniști și expertiza medicilor de specialitate. Astfel am creat produse dedicate diferitelor afecțiuni, orientându-ne și la nivelul practicantului respectivei discipline sportive ( profesionist, semiprofesionist, amator ). Renumele nostru a reușit să depașească granițele Marii Britanii, și acum suntem prezenți pe piața internațională.
            Produsele Ultima Performance sunt divizate pe 3 mari clase de produse
  •  Clasa Performance – creată pentru a avea un preț competitiv din toate punctele de vedere, fără a face rabat de la calitate și funcționalitate.
  •  Clasa Ultimate – creată pentru a fi cea mai buna soluție posibilă la afecțiunea reclamată.
  •  Clasa Advanced – creată ca o clasă mai largă ce cuprinde mai multe produse dedicate aceleiași afecțiuni, cu soluții tehnice diferite, pentru o personalizare cât mai bună a funcționalitații bio-mecanice.  Această clasă prezintă un pas înainte din punct de vedere tehnic.

Având în vedere  toate acestea, ne străduim constant să facem pași în inovație pentru a furniza produse ce ajută la îngrijirea leziunilor, recuperare și prevenirea accidentarilor pe termen lung.

          Astăzi, cererea pentru produsele noastre de calitate este foarte mare. Noi  dorim ca prin tehnologie și inovație să ne păstrăm atributele unui producător de încredere, pro-activ și atent la nevoile clienților noștri, sprijinind astfel performanta sportivă a clienților noștri.
          Pentru că fiecare strop de sudoare, fiecare pas și fiecare secunda conteaza.
Caracteristicile generale ale produselor Ultimate Performance sunt
  • Greutate mica datorată tehnologiei avansate de producție
  • Fermitate asigurată ce nu restricționează mișcarea
  • Suport compresiv gradual ce oferă sprijin îmbunătațit
  • Respirabilitate foarte bună chiar și în cazul purtării pe parcursul întregii zile