TERMENI ŞI CONDITII

Acest site si tot ce cuprinde el (texte, imagini, elemente grafice, baze de date, etc) sunt proprietatea firmei BOMS 2018 SRL. Este strict interzisa utilizarea oricarui continut fara acordul in scris al proprietarului.

Accesul si utilizarea paginii ultimate-performance.ro implica acceptarea conditiilor de mai jos, precum si a reglementarilor legale romane si europene din domeniu:

         1. Obiect

Conditiile generale de fata se aplica vanzarilor de dispozitive medicale prin magazinul online ultimate-performance.ro, denumite in continuare „produse” comercializate de BOMS 2018 SRL, persoana juridica infiintata legal in 2018, avand urmatoarele date de identificare CUI:
RO 40306255, Nr Reg.Comert: J08/3027/2018.

Aceste produse sunt destinate in primul rand, dar nu exclusiv, personalului medical!

Clientul/Utilizatorul poate fi orice persoana fizica sau juridica din Romania care plaseaza o comanda prin intermediul formularului de comanda din site.

BOMS 2018 SRL isi rezerva dreptul de a modifica continutul acestui site in orice moment si fara preaviz.

         2. Preturi/Costuri

BOMS 2018 SRL isi rezerva dreptul de a modifica preturile in cazuri intemeiate.

In cazul comenzilor cu valoare de maxim 400 RON, costul transportului este de 21 lei (TVA inclus) pentru comenzile care se vor livra in aria de acoperire a curierului rapid.

         3. Livrarea

Produsele comandate se livreaza cu firma de curierat rapid la adresa indicata de client! Comenzile se onoreaza in ordinea sosirii si inregistrarii lor, in general in maxim 1-3 zile de la comanda pentru produsele aflate pe stoc, respectiv in max. 7-30 zile in cazul unor produse lipsa (mai rar cerute).
Livrarea este gratuita in cazul comenzile cu valoare egala sau mai mare de 400 lei.
Pentru comenzile cu valoare mai mica de 400 lei, taxa de livrare este de 21,00 lei.
Pentru livrarile in localitatile din afara retelei de curierat, costul livrarii difera in functie de zona geografica si consta in Taxa standard de 21,00 lei + Taxa suplimentara pe zona in functie de numarul de kilometri suplimentari. Aceste taxe suplimetare se pot calcula aici.

         4. Transferul de riscuri

Indiferent de situatie, incepand de la iesirea produselor din depozitul BOMS 2018 riscurile carora pot fi supuse produsele si ambalajele lor sunt transferate Clientului. Sarcina de aparare incuba Clientul in raport cu transportatorul, pe timpul livrarii.

Daca Clientul constata defecte la produse datorate transportului, este obligat sa semnaleze pe foaia de livrare!

         5. Plata

Contravaloarea produselor comandate se poate achita:
1) la primire prin ramburs in numerar! Firma de curierat va emite o chitanta fiscala pentru suma incasata ramburs! Firma BOMS 2018 nu mai elibereaza alta chitanta sau duplicate!
2) Sau prin virament bancar (cu Ordin de plata). Factura se transmite prin email, plata facandu-se anticipat in contul de mai jos, iar in momentul in care banii vor intra in contul nostru, noi vom expedia produsele:

RO98BTRLRONCRT0572624201, deschis la Banca Transilvania Brasov.

         6. Certificate de conformitate si garantie

Toate produsele comercializate sunt noi, au marcaj CE (sunt omologate si inregistrate intr-o tara comunitara). Produsele vandute de noi se trimit in ambalajul lor original si sunt insotite de certificate de conformitate.
Garantia produselor este in general 30 zile, cu exceptia produselor de unica folosinta. Garantia se aplica numai defectelor de fabricatie. Aceasta, la alegerea BOMS 2018, se limiteaza la repararea sau la inlocuirea produsului.
Orice reclamatie in perioada de garantie se va lua in considerare numai cu prezentarea Certificatului original de garantie emis de BOMS 2018 SRL si copia facturii fiscale.
Garantia este valabila doar pe teritoriul Romaniei.

         7. Responsabilitate

Utilizarea site-lui www.ultimate-performance.ro se face pe raspunderea clientului.
BOMS 2018 SRL nu este raspunzatoare pentru prejudiciile generate de conexiunea internet in utilizarea, copierea sau afisarea continutului site-ului, declinandu-si, de asemenea, raspunderea, pentru orice dezavantaje care pot surveni din cauza unor erori de software sau alte defectiuni tehnice aparute la server. In efortul sau de a le oferi clientilor informatii actuale, BOMS 2018 va realiza periodic modificari in continutul site-ului, schimbarile referindu-se la informatii despre produse (descrieri, poze, preturi etc). Pozele afisate pe site au caracter informativ si nu reprezinta obligatie contractuala. Promotiile de pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.
Clientul este singurul responsabil de alegerea produselor si serviciilor, precum si de corespunderea acestora la necesitatile sale. Clientul trebuie sa verifice conditiile de utilizare a produselor (marimi corespunzatoare, termene de valabilitate, contraindicatii, precautii privind utilizarea etc.). Clientul este obligat sa examineze marfurile in mod nemijlocit la receptia acestora.

Orice reclamatie referitoare la cantitate sau defecte se semnaleaza in cel mult 24 ore de la primirea coletului!

Indiferent de caz, responsabilitatea BOMS 2018 SRL este limitata la cel mult suma totala a valorii produselor sau serviciilor comandate de client.
BOMS 2018 nu poate fi facut responsabil de lipsa unor produse din stoc.

         8. Returnarea produselor

Conform OUG 134/2014 – cu modificarile ulterioare – comsumatorul are dreptul in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare fara invocarea unui motiv si fara penalitati. Produsele se vor returna pe cheltuiala clientului, in ambalajul original, in starea in care au fost livrate. Clientul poate opta pentru schimbarea produsului cu unul similar sau pentru returnarea contravalorii acestuia in termen de 14 zile.
Clientul se obliga sa notifice www.ultimate-performance.ro despre intentia sa de a returna produsele achizitionate prin e-mail la comenzi@ultimate-performance.ro in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea produselor. In caz contrar, ultimate-performance.ro poate refuza coletul.
Informatiile necesare care trebuie furnizate la comenzi@ultimate-performance.ro pentru returnarea produselor sunt urmatoarele:

 • data expedierii coletului;
 • copie a facturii pe care apar produsele care se vor returna;
 • produse si suma care se returneaza;
 • modalitatea de plata dorita (datele contului bancar).

Costurile de transport ale coletului/elor returnate intra in responsabilitatea clientului. Contravaloarea returului se va primi in termen de cel mult 15 zile de la data in care coletul a ajuns la sediu si a fost verificat. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport!

         Conditii de returnare a produselor

In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost trimise clientului, in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificat de garantie etc.).
Daca au fost desfacute, pachetele returnate trebuie sa contina, in mod obligatoriu, in ambalajul original desfacut, dar nedeteriorat, toate piesele, altfel nu este indeplinita conditia de returnare a banilor. Ambalajele sunt considerate parte a produsului.
Dispozitivele sterile, nu trebuie sa fie desterilizate (ambalajul trebuie sa fie intact)!
Nu se accepta la retur produse deterioarate, folosite necorespunzator sau fara ambalajul original!
Nu se accepta la retur produse care au fost importate special la comanda clientului!

         9. Confidentialitate

Datele personale ale Clientilor transmise in timpul inregistrarii sunt procesate in mod confidential exclusiv cu scopul de a realiza comenzi si in functie de decizia Clientului exprimata in comanda.

         10. Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si BOMS 2018 SRL va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Brasov.

         11. Legislatie aplicabila

 • Ordinul MS nr 253/2010 privind dispozitivele medicale
 • Legea comertului electronic – 365/2002
 • Legea 51/2003 pentru aprobarea OUG. nr. 134/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta
 • OUG NR. 134/2014 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 134/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta.
 • Hotararea Guvernului nr. 1308 din 11/20/2002 privind aprobarea Normelor metodologice pentru aplicarea Legii 365/2002 privind comertul electronic
 • Legea 677 / 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date -, modificata si completata cu Legea nr 506/2004
 • O.G. 21/1992 si H.G. 394/1995 privind Conditiile de garantie:
 • Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe
 • OUG 34/2014 http://www.anpc.gov.ro/anpcftp/legislatie/oug_34_140616.pdf

Important!  Acesti Termeni si Conditii de Utilizare precum si utilizarea acestui site sunt guvernate de legile din Romania. Instantele competente din Romania vor avea jurisdictie exclusiva asupra oricaror si tuturor disputelor ce pot aparea intre BOMS 2018 SRL si Utilizator/Client. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.